sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Blogihiljaisuus ja uusi YouTube kanava

Askarteluharrastus itsessään ei ole mihinkään hävinnyt - mutta lapsiperheen ja työn sovittaminen tarkoittaa, että aikaa on rajallisesti. Onneksi kuitenkin korttiaskartelu itsessään on ollut blogin hiljaiselonkin aikana kuitenkin vahvasti läsnä. Nyt kun omasta jälkikasvusta on kasvanut "somekoutsi" niin tsemppausta oman YouTube -kanavan tekoon tuli sitä kautta. Hämmentävää, kuinka paljon tämä jälkipolvi tietää tubettamisesta 😀

Jonkinlaisen digiloikan sitä taisi itse kukin tehdä viime keväänä kun Korona pisti maailman polvilleen ja omassakin työssä joutui yhtäkkiä opetuksen hoitamaan sähköisesti. Ehkäpä sitä kautta tuli nyt riittävästi rohkeutta itsellekin toteuttaa kauan mielessä ollut uusi haaste. 

Tarkoitus olisi nyt ahkerammin päivitellä blogia ja ladata myöskin Askartelumaisterin Aarteet YouTube -kanavalle askarteluaiheisia videoita. Itsekin on tullut yksi jos toinenkin (lue: tsiljoonia) askarteluvideo katsottua ja monesti pyörii taustalla tekniikkavideot kun pyykkejä taittelee ja puuroja keittelee. 

Ekan askarteluvideon näkee täältä. Täältä blogistakin löytyi vanha postaus aiheesta - täältähän olis voinutkin tarkistaa milloin näitä "DIY mustetyynyjä" tuli ensimmäisen kerran tehtyä. Päivitin musteita ihan tässä lähiaikoina ja siitä innostuin sitten videonkin tekemään. 

https://www.youtube.com/watch?v=jEvgLSilAmU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti